Шановні колеги і партнери Представництва ООН в Україні, його установ та агентств!

24-10-2022 Переглядів: 292

Шановні колеги і партнери Представництва ООН в Україні, його установ та агентств!

Від імені ректорату і Вченої ради Національної академії внутрішніх справ прийміть найщиріші вітання з нагоди 77-ї річниці створення Організації Об’єднаних Націй!

Підтримувати мир на планеті, спрямовувати зусилля народів на запобігання ескалації конфліктів й усунення загрози міжнародного тероризму, спільне розв’язання економічних, соціальних і гуманітарних проблем, утвердження поваги до прав і свобод людини – ключові постулати діяльності ООН, що для України в умовах героїчного спротиву тривалій російській агресії набули нового змісту.

Членство в Організації, до створення якої Україна має безпосередню причетність, надає унікальні можливості для ведення продуктивного діалогу з іншими державами, є одним з пріоритетних напрямів її зовнішньої політики. Поступово зміцнюючи незалежність, у безпековій сфері наша країна визнається надійним стратегічним партнером. Одним з напрямів співробітництва стала підготовка на нашій базі за мандатом і сертифікатом ООН миротворців для виконання в зонах конфліктів завдань цивільної поліції.

Щорічно в нашому закладі за підтримки Департаменту ООН з питань охорони і безпеки, структури «ООН-Жінки» та інших авторитетних інституцій відбуваються актуальні для держави практичні тренінги і квести за участю експертів з міжнародним визнанням, і така практика має тенденцію до розширення.

Тож з вірою в Перемогу щиро бажаємо колективу Представництва ООН в Україні подальшого нарощування зусиль для реалізації завдань згідно з її Статутом!

З повагою та вдячністю

за багаторічну співпрацю

ректор

генерал поліції першого рангу                                 Володимир ЧЕРНЄЙ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X