Нове видання з криміналістики

22-05-2017 Переглядів: 472

Нещодавно вийшла друком монографія на тему: «Криміналістичне забезпечення розслідування злочинів», що підготовлена професором кафедри криміналістики та судової медицини Національної академії внутрішніх справ, доктором юридичних наук, професором Юлією Чорноус.

Запропонована монографія присвячена комплексному дослідженню криміналістичного забезпечення розслідування злочинів і є своєрідним підсумком, але не завершенням, багаторічної роботи за наукового керівництва та консультування доктора юридичних наук, професора В. С. Кузьмічова.

У цій праці, з огляду на сучасні реалії суспільного життя, процеси реформування правоохоронної системи, протидію злочинності, розкриваються концептуальні засади криміналістичного забезпечення розслідування злочинів, надається характеристика такої складної й багатоаспектної діяльності, розглядається проблематика міжнародного співробітництва, акцентується увага на актуальних засадах криміналістичного забезпечення розслідування злочинів. Монографія розрахована на науковців та практиків, які цікавляться окресленими питаннями.

Нове видання з криміналістики

Кафедра криміналістики та судової медицини

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X