Вдалий старт після тривалої перерви

21-05-2021 Переглядів: 794

Футбольна асоціація студентів м. Києва нарешті розпочала Чемпіонат м. Києва з футболу серед студентських команд ЗВО, який було призупинено на невизначений термін через ускладнення епідемічної ситуації на території України. Для команди «Динамо-Академія» ці декілька місяців перерви були не для відпочинку, а для самовдосконалення та сумлінної роботи над помилками. Кожен гравець команди оцінив власні можливості й максимально подбав про підготовку до чемпіонатів, що відбудуться цьогоріч.

Вдалий старт після тривалої перерви

Перший матч чемпіонату столиці після тривалого карантину відбувся 14 травня, у якому команда НАВС упевнено перемогла збірну Київського національного університету будівництва і архітектури «Будівельник» з рахунком 8:1. Це був вдалий старт, у якому хлопці продемонстрували високий рівень підготовки й бажання перемагати.

Вдалий старт після тривалої перерви

21 травня на стадіоні «Віта-Арена» відбувся другий матч 9-го туру чемпіонату столиці між господарями поля командою «Динамо-Академія» та збірною Національного університету біоресурсів та природокористування «НУБіП». «Динамівці» рішуче здолали й цього суперника з блискучим рахунком 6:0.

Вдалий старт після тривалої перерви

Вітаємо наших спортсменів з черговою перемогою та бажаємо успіхів у подальших матчах чемпіонату.

Вдалий старт після тривалої перерви

Спортивна команда НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X