Кубок Решка -2014

12-05-2014 Переглядів: 531

Мабуть, ніхто сьогодні не буде сперечатись із тим, що футбол є видом спорту № 1 у всьому світі. Мільйони вболівальників мають своїх кумирів, підтримують та вболівають за свої улюблені клуби, постійно знаходяться у епіцентрі подій, обговорюючи футбольні перипетії та пристрасті.

Кубок Решка -2014

Кубок Решка -2014

Не обходиться без футболу і в Національній академії внутрішніх справ, де велика кількість охочих від командно-адміністративного, науково-педагогічного складу та інших працівників, у вільний від роботи час не лінується «поганяти в м’яча». Для цього керівництвом вишу створені всі сприятливі умови.

Кубок Решка -2014

Кубок Решка -2014

Кубок Решка -2014

Кубок Решка -2014

Впродовж двох днів на футбольному майданчику навчально-наукового інституту права та психології НАВС вирували спортивні баталії на кубок заслуженого майстра спорту СРСР, володаря кубку-кубків та супер-кубку УЄФА 1975 року у складі футбольної команди «Динамо» Київ, бронзового призера Олімпіади 1976 року в м. Монреалі (Канада), професора кафедри спеціальної та фізичної підготовки інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції Решка Стефана Михайловича.

Кубок Решка -2014

Кубок Решка -2014

Кубок Решка -2014

У турнірі взяли участь шість міні-футбольних колективів із структурних підрозділів академії. Відповідно положення про проведення такого турніру на нараді капітанів команд було проведено жеребкування та сформовано групи учасників - «А» та «Б». Групу «А» склали: відділ кадрового забезпечення НАВС, загально-академічні кафедри та навчально-науковий інститут підготовки фахівців для підрозділів громадської безпеки та внутрішніх військ. До групи «Б» потрапили: збірна центрального корпусу НАВС, інститут кримінально-виконавчої служби та навчально-науковий інститут підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції.

Кубок Решка -2014

Кубок Решка -2014

В перший день – 5 травня, вирішувалася доля півфіналістів і після напружених поєдинків чотири команди, а саме відділ кадрового забезпечення НАВС, загально-академічні кафедри, інститут кримінально-виконавчої служби та навчально-науковий інститут підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції продовжили боротьбу за кубок.

Кубок Решка -2014

Кубок Решка -2014

7 травня у першому півфіналі зійшлися команди ВКЗ НАВС та ІКВС, де фіналістом стали «кадровики», які перемогли своїх опонентів з рахунком 3:1. У другому півфіналі тріумфатором вийшов ННІПФПСКМ, який переміг збірну команду загально-академічних кафедр з рахунком 8:2.

У боротьбі за третє місце перемогу здобула збірна команда загально-академічних кафедр, яка у непростому двобої перемогла футболістів ІКВС з рахунком 3:1 та відповідно отримала бронзові нагороди турніру.

Кубок Решка -2014

Кубок Решка -2014

Вся увага учасників турніру була прикута до фінального матчу між командами ВКЗ НАВС та ННІПФПСКМ. Гра почалась не зовсім активно. Хоча команди і встигли надивитись на сильні та слабкі сторони одне одного під час турніру, проте ніхто не рвався вперед, гравці були максимально скоординованими та обережними, особливо на своїй половині поля. Першим рахунок відкрили футболісти ВКЗ, але з часом ННІПФПСКМ відновили паритет, а за декілька хвилин подвоїли рахунок. Після перерви ВКЗ знову встановив нічийний результат на табло 2:2, але не надовго – чергова атака збірної інституту слідства та кримінальної міліції завершилась голом. Футболісти ВКЗ з усіма силами пішли в наступ, але вдіяти нічого так і не змогли крім того, що пропустили на останніх секундах четвертий м’яч. Отже, в підсумку 4:2 і володарем «Кубку Решка-2014» стала збірна команда офіцерів навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції.

Кубок Решка -2014

Кубок Решка -2014

Кубок Решка -2014

Команда переможець отримала Кубок турніру, грамоти та золоті нагороди, а призери змагань також були нагороджені медалями та грамотами. Також були нагороджені гравці за номінаціями – «кращим захисником» було визнано Михайла Климчука - доцента кафедри кримінального процесу, «кращим воротарем» став Ігор Шульга (ВКЗ НАВС), «кращим нападником» став Максим Горщинський – командир навчального взводу інституту кримінальної міліції, а «кращим гравцем» та бомбардиром турніру (13 м’ячів) став Сергій Бортник – начальник ФПФПКМ.

Церемонію нагородження провели проректор НАВС, голова ФСК «Динамо-Академія» Валерій Сокуренко та Стефан Решко. Всі учасники отримали позитивні емоції та домовились, що турнір буде традиційним. Як зазначив Стефан Решко: "Турнір пройшов на високому організаційно-спортивному рівні. Команди показали високу майстерність та проявили велике бажання до перемоги. У змаганнях взяли участь багато викладачів та курсових офіцерів, і саме це є добрим прикладом для курсантів, які із великим задоволенням спостерігали за іграми. Я дуже вдячний всім учасникам турніру за увагу, за участь і проявлену майстерність. Вони своєю грою і професійним відношенням нагадали мені про найкращі роки мого спортивного минулого. Сподіаюсь, що турнір буде традиційним і вже наступного року збере більшу кількість команд-учасниць".

Кубок Решка -2014

Кубок Решка -2014

Отже, сподіваємось, що наступні турніри, які проходитимуть під егідою Національної академії внутрішніх справ стануть не лише внутрішніми, але й з часом поширяться на всю столицю, що беззаперечно, буде слугувати профорієнтаційній роботі серед школярів столиці.

За інформацією футбольного клубу
«Динамо-академія»

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X