Без поразок не буває перемог

18-10-2019 Переглядів: 751

17 жовтня відбувся третій тур чемпіонату України серед закладів вищої освіти. Збірні команди НАВС «Динамо-Академія» та Київського університету імені Бориса Грінченка зустрілися на полі суперника.

Перед грою із самого ранку «Динамо-Академія» боролася за першість у чемпіонаті КМО ФСТ «Динамо» України серед команд правоохоронних органів м. Києва з міні-футболу.

Без поразок не буває перемог

Для команди НАВС гра виявилася не простою – виснаженість через велику кількість ігор останнім часом та відсутність провідних травмованих гравців. Перший тайм розпочався з протистояння, проте суперники зуміли забити м’яч у ворота «динамівців».

У другому таймі команда НАВС кинула майже всі сили на атаку й пропустила двічі. Рахунок став 3:0. «Динамо-Академія» боролася до кінця та забила один м’яч.

Уперше поступившись на всеукраїнській арені, «динамівці» зберігають шанси на вихід із групи, до стадії плей-офф. Команда академії продовжує готуватися до наступного матчу чемпіонату – 23 жовтня зустрінеться зі збірною Національного університету фізичного виховання і спорту України.

Відділ персоналу

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X