Привітали ювіляра

11-07-2017 Переглядів: 391

7 липня до Національної академії внутрішніх справ був запрошений ветеран правоохоронних органів, учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, полковник міліції Дзюбенко Микола Юхимович з нагоди його 75-річчя від дня народження.

Ювіляру була вручена почесна грамота Ради ветеранів, ювілейний буклет НАВС та газета “Наша академія”, яка присвячена учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Привітали ювіляра Фото 1

У дружньому теплому спілкуванні у Раді ветеранів НАВС, за чашкою чаю, Микола Юхимович розповів про свою службу в органах внутрішніх справ. Після служби в армії, в жовтні 1996 року, Микола Юхимович поступив в міліцію. Працював міліціонером, дільничним інспектором, командиром взводу, начальником штабу девізіону міліції Подільського райвідділу м. Києва та командиром підрозділу школи підготовки молодшого та середнього начальницького складу.

З лютого 1991 року по січень 1992 року працював викладачем навчального центру УВС Київського міськвиконкому.

Закінчив Львівську середню спеціальну школу міліції та Київську вищу школу МВС СРСР.

Ювіляр також висловив приємні спогади про службу разом з нашими ветеранами – Брателем Григорієм Миколайовичем, генералом Бовсуновським Володимиром Михайловичем, Росолом Іваном Петровичем та багатьма іншими.

І обов’язково – традиційне фото на згадку.

Привітали ювіляра Фото 2

Світлана Кутєпова,
Відповідальний секретар Ради ветеранів НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X