Зустріч із батьками першокурсників

17-10-2017 Переглядів: 66

Незважаючи на урочистість і святковість дня присяги першокурсників, керівництво академії і Прикарпатського факультету організувало зустріч із батьками першокурсників.

Виступаючи перед присутніми, перший проректор навчального закладу полковник поліції Станіслав Гусарєв усебічно проінформував батьків про особливості здобування освіти у виші зі специфічними умовами навчання, окреслив базові питання організації навчального процесу в НАВС, науково-дослідної й виховної роботи, а також повсякденного життя курсантів.

Зустріч із батьками першокурсників

Декан факультету Юлія Терещенко детально зупинилася на проблемних аспектах професійної підготовки й створення атмосфери для творчого дозвілля курсантів, зокрема акцентувала увагу на навчально-виховних питаннях, залучення курсантів до науково-дослідної роботи, організації самопідготовки, позанавчальної діяльності, харчування, проживання тощо. Основна увага була зосереджена на координації тісної взаємодії між батьками і навчальним закладом, що є міцною запорукою для створення ефективного процесу навчання і виховання майбутніх фахівців для правоохоронної системи нашої країни.

Зустріч із батьками першокурсників

Батьки активно цікавилися питаннями організації роботи факультету і наприкінці зустрічі висловили глибоке переконання, що їх діти у надійних руках.

 

Зустріч із батьками першокурсників

Опісля, з нагоди прийняття присяги працівника поліції, на плацу факультету батьків та першокурсників пригощали смачною кашею, домашньою випічкою та гарячим чаєм.

 

Прикарпатський факультет (Івано-Франківськ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X