Зустріч з відомим літературним критиком Олександром Красовицьким

11-12-2017 Переглядів: 55

У рубриці «Зустрічі з цікавими людьми» курсанти навчально-наукового інституту № 3 мали змогу познайомитись з професіоналом своєї справи, експертом літературного ринку в Україні, генеральним директором видавництва «Фоліо» Олександром Красовицьким.

Зустріч з відомим літературним критиком Олександром Красовицьким

Справою всього його життя є книга. З 1991 року він керівник одного з найбільших видавництв в Україні – «Фоліо», яке є лідером з видання української та перекладної, класичної та сучасної художньої літератури. «Фоліо» одним із перших в країні стало на шлях завоювання Інтернету й продажу електронних книжок.

Колективом видавництва розроблено й підготовлено до друку понад 100 книжкових серій різних жанрів та тематик. Це твори авторів США, Німеччини, Англії, Китаю, Португалії, Франції, Іспанії, Італії, Хорватії, Норвегії, Швейцарії, Бельгії, Польщі, Туреччини, Словенії, Фінляндії, Японії та інших країн.

Сьогодні головною метою діяльності видавництва є створення брендів сучасної української літератури, формування кола читачів, які вірять в українських письменників і хочуть їх читати. Олександр Васильович презентував новинки творів українських письменників – Сергія Жадана, Андрія Куркова, Лади Лузіної, Юрія Винничука; зробив акцент на співпраці з Міністерством внутрішніх справ, адже видавництвом «Фоліо» до друку готуються «Довідник поліцейського» та «Книга пам’яті загиблих працівників МВС».

Олександр Красовицький поділився цікавими фактами з професійного життя, адже мав змогу працювати з французьким письменником Франсуа Каванна та "патріархом української літератури" Павлом Загребельним. Робота захоплює його повністю. Сам він читає по два-три рукописи й одну-дві книжки на тиждень…

Ключова настанова молоді від директор видавництва «Фоліо» – отримувати задоволення від роботи, любити обрану справу.

Зустріч з відомим літературним критиком Олександром Красовицьким

Директор інституту Дмитро Андреєв вручив гостю почесний диплом за високий професіоналізм, підтримку в налагодженні соціально-правових комунікацій, відродження, збереження і розвиток правової культури держави, особистий внесок в освітній процес та патріотичне виховання курсантів.

ВСГР ННІ № 3

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X