Зустріч з нескореними

14-06-2024 Переглядів: 176

12 червня в навчально-науковому інституті № 2 Національної академії внутрішніх справ відбулася зустріч особового складу з військовими, які брали участь в обороні нашої держави від російської агресії.

Цього разу до інституту завітали бійці Національної гвардії України, їм розповіли про можливості на базі навчального підрозділу академії отримати базові соціальні послуги, безоплатну кваліфіковану первинну і вторинну юридичну допомогу та психологічну підтримку, пройти фізкультурно-спортивну реабілітацію, а також презентували інформацію про працевлаштування, курси підвищення кваліфікації чи опанування нової професії.

Зустріч з нескореними

Зустріч з нескореними

Гостям продемонстрували спеціалізовані аудиторії, провели екскурсію в музеї судових експертиз. Бійці відвідали спеціалізовану вибухотехнічну аудиторію, а також ознайомилися із соціальним правопросвітницьким проєктом, який реалізують у загальноосвітніх навчальних закладах м. Києва, щодо правил поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів.

Військові подякували представникам волонтерського руху «Майстерня тепла» за підтримку й допомогу, а також отримали нову партію маскувальних предметів, які буде передано їхнім побратимам на передову.

Зустріч з нескореними

Зустріч з нескореними

 

ННІ № 2 НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X