Зустріч з керівником Секретаріату Уповноваженого з прав людини Богданом Крикливенком

14-09-2017 Переглядів: 65

13 вересня, в межах проведення навчального курсу «Права людини мовою документального кіно» за підтримки представництва імені Фрідріха Еберта в Україні, Центру громадянських свобод та Київської школи прав людини та демократії, курсанти – члени юридичних клінік Національної академії внутрішніх справ взяли участь у зустрічі з керівником Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Богданом Крикливенком.

Зустріч з керівником Секретаріату Уповноваженого з прав людини Богданом Крикливенком

Під час заходу були обговорені такі теми: право людини на життя, гарантії його забезпечення та наслідки для осіб, які порушують це право, катування та тортури, тримання осіб у місцях несвободи.

Курсанти переглянули фільм «Точка відліку» режисера Міхала Щесняка (Польща). Варто відзначити, що стрічка стала переможцем конкурсу DOCU/КОРОТКО.

Після перегляду документальної стрічки присутні обговорили умови перебування в місцях позбавлення волі, порівняли українську систему пенітенціарної служби з польською, а також можливості ресоціалізації засуджених осіб.

Зустріч з керівником Секретаріату Уповноваженого з прав людини Богданом Крикливенком

Учасники зустрічі отримали нові корисні знання з актуальних тем стосовно реформування української системи у відповідності до міжнародних стандартів.

Відділ організації науково-дослідної роботи

 

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X