Зустріч випускників через 20 років

03-06-2019 Переглядів: 708

Період проходження служби та навчання в Національній академії внутрішніх справ залишиться одним із найяскравіших спогадів у пам’яті кожного, хто дав клятву вірності обов’язку та присягнув державі.

Історія навчально-наукового інституту № 2 становить уже декілька томів, яку надійно бережуть, аби в особливий день зустрічі випускників перенести їх у надзвичайно насичений період молодості.

Випускники інституту 1999 року переступили поріг освітнього закладу, що був їхньою фортецею, де вони за період навчання отримали професійні знання й досвід. Завітали вони сюди не як гості, а як члени великої і дружної родини.

Зустріч випускників через 20 років

Зустріч випускників через 20 років

Гостинно зустрів колишніх курсантів директор інституту підполковник поліції Саковський Андрій Анатолійович, який словами привітання розпочав день ностальгії та спогадів. Вони довго оглядали територію інституту, акцентували на змінах і нововведеннях, поринаючи думками в минуле.

Серед випускників чимало успішних людей – керівників підрозділів Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції та інших органів державної влади.

Життєвий шлях часто стрімко змінював свій напрямок у карколомних віражах, що загартувало героїв дня, яким випала можливість повернути час назад, змінити офіцерські погони курсантськими та зануритися у вихор непідробної щирості й молодості.

ННІ № 2

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X