Зустріч робочої групи авторського колективу з підготовки практичного довідника в ННІ №2

14-09-2018 Переглядів: 366

14 вересня на території навчально-наукового інституту №2 НАВС відбулась чергова зустріч робочої групи авторського колективу з підготовки практичного довідника «Дії працівників поліції при виявленні зброї або вибухових речовин та пристроїв. Надання домедичної допомоги».

Зустріч робочої групи авторського колективу з підготовки практичного довідника в ННІ №2

Головуючим під час зустрічі було обрано проректора Національної академії внутрішніх справ, доктора юридичних наук, професора, полковника поліції Сергія Чернявського. За організацію заходу відповідав директор ННІ №2, підполковник поліції Андрій Саковський. У роботі групи взяли участь науково-педагогічні працівники науково-дослідної лабораторії з проблем криміналістичного забезпечення та судової експертології, кафедри криміналістичного забезпечення та судових експертиз, а також заступник директора Департаменту – начальник управління професійної освіти і науки Департаменту персоналу, організації освітньої діяльності та наукової діяльності МВС України, полковник поліції Антон Сизоненко, начальник відділу криміналістичного забезпечення Головного слідчого управління НП України, підполковник поліції Ігор Малиш, т.в.о. начальника Департаменту вибухотехнічної служби НП України, підполковник поліції Андрій Покушалов, представники Київського науково-дослідного інституту судових експертиз, Консультативної Місії Європейського Союзу в Україні, інспектори-криміналісти, які наразі проходять підвищення кваліфікації на базі навчально-наукового інституту № 2 НАВС.

Зустріч робочої групи авторського колективу з підготовки практичного довідника в ННІ №2

Під час зустрічі обговорювались організаційні питання подальшої роботи над довідником, відповідність змісту поставленим завданням, основні проблемні питання, що висвітлені у довіднику.

За підсумками зустрічі прийнято рішення визнати підготовлений матеріал як робочий варіант та прийняти його за основу, провести рецензування та подати на розгляд Вченої ради НАВС. Також на заході були окреслені умовні строки виконання поставлених завдань. Очікуємо на вихід друком продовження довідника «Участь спеціаліста в огляді місця події», який добре зарекомендував себе в діяльності практичних підрозділів Національної поліції України!

ННІ №2

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X