Зустріч наукового товариства курсантів та студентів ННІ №3

20-10-2017 Переглядів: 79

12 жовтня на базі Навчально-наукового інституту №3 відбувся методологічний семінар Наукового товариства курсантів та студентів ННІ №3 НАВС. Під час заходу першокурсникам розповіли про перспективи наукової діяльності в академії, можливість брати участь у різноманітних конкурсах, олімпіадах, квестах, брейн-рінгах, а також у наукових конференціях, семінарах тощо. Була доведена інформація щодо функціонування в інституті Юридичної клініки «De Jure».

Зустріч наукового товариства курсантів та студентів ННІ №3

В семінарі брали участь старший науковий співробітник ГЗНП ННІ №3 НАВС Анна Сук, науковий співробітник ВОНДР НАВС Катерина Білецька, голова наукового товариства НАВС Дмитро Столяренко та голова наукового товариства курсантів та студентів ННІ № 3 НАВС Олександра Приходько.

Зустріч наукового товариства курсантів та студентів ННІ №3

На заході були обговоренні планові та позапланові питання. Розглянули кандидатури курсантів та студентів інституту, які мають намір вступити в наукове товариство і виявили бажання займатися науково-дослідною роботою, оголошено конкурс про розробку емблеми наукового товариства НАВС, а також обговорили наукові заходи та конкурси, які вже незабаром відбудуться в НАВС.

НТ ННІ № 3 НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X