Зустріч курсантів ННІ № 1 НАВС із адвокатами-практиками

15-04-2019 Переглядів: 429

12 квітня 2019 року на запрошення старшого викладача кафедри досудового розслідування Анатолія Симчука до ННІ № 1 Національної академії внутрішніх справ завітали адвокати Оксана та Олександр Макаревичі. Вони зустрілися з другокурсниками, які роблять перші кроки на шляху набуття теоретичних знань, необхідних для професії слідчого. Зустріч було організовано з метою посилення практичної складової під час вивчення теми «Адвокатура України» з навчальної дисципліни «Судові та правоохоронні органи України».

Зустріч курсантів ННІ № 1 НАВС із адвокатами-практиками

Гості провели пізнавальну бесіду щодо конституційних завдань адвокатури, правового статусу адвоката України та особливостей діяльності адвокатури України загалом, розглянули організаційні форми адвокатської діяльності. Особливу увагу було приділено питанням щодо стратегії і тактики здійснення адвокатами захисту, представництва в різних формах судочинства та особливостей надання адвокатами правової допомоги фізичним та юридичним особам. Змістовною і цікавою для курсантів була розповідь про взаємодію адвокатів зі слідчими підрозділами органів Національної поліції.

Зустріч курсантів ННІ № 1 НАВС із адвокатами-практиками

Своєю чергою, курсанти ставили питання щодо практичної складової адвокатської діяльності, на які отримали змістовні відповіді.

Такі зустрічі та спілкування з практичними фахівцями-правниками є корисними для розширення світогляду здобувачів вищої освіти й формування їх професійних якостей.

Кафедра досудового розслідування ННІ № 1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X