Злочини проти безпеки руху та експлуатації транспорту

11-04-2019 Переглядів: 438

За такою темою викладач кафедри кримінально-правових дисциплін та оперативно-розшукової діяльності Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) Національної академії внутрішніх справ Ольга Максимів спільно із начальником відділу розслідування злочинів, учинених на транспорті, СУ ГУНП в Івано-Франківській області підполковником поліції Любомиром Маланчиним провели бінарне заняття з курсантами 304 навчальної групи з дисципліни «Кримінальне право».

Злочини проти безпеки руху та експлуатації транспорту

Під час заняття здобувачі вищої освіти аналізували нормативно-правове регулювання злочинів проти безпеки руху та експлуатації транспорту, здійснювали їх класифікацію та надавали кримінально-правову характеристику.

Любомир Маланчин закцентував на підставах застосування заходів забезпечення кримінального провадження та проведення окремих слідчих (розшукових) дій, а також висвітлив процесуальний порядок їх застосування, документування та кваліфікації.

Злочини проти безпеки руху та експлуатації транспорту

За результатами проведеного заняття курсанти засвоїли правила кваліфікації злочинів проти безпеки руху та експлуатації транспорту й особливості розслідування кримінальних проваджень означеної категорії кримінальних правопорушень.

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X