Здоров’я – найцінніший скарб

21-03-2018 Переглядів: 123

Під таким девізом 20 березня розпочалося проведення студентами-консультантами юридичної клініки «Захист» ННІ №1 Даріною Лемак та Юлією Мозоль інформаційних занять для школярів 2-х та 3-х класів столичного ліцею №144 ім. Г. Ващенка.

Здоров’я – найцінніший скарб

Темою заняття стала надзвичайно актуальна проблема серед дітей та підлітків «Шкідливі звички та їх наслідки». Урок розпочався із казки про те, як важливо виховувати в собі волю і силу характеру, не піддаватися впливу пагубних звичок, які так негативно впливають на здоров’я людини.

Здоров’я – найцінніший скарб

Заняття проводилось у формі діалогу і діти разом з поліцейськими перерахували усі корисні звички, які потрібно в собі виховувати і їх дотримуватися кожного дня,це, наприклад, заняття спортом, ранкова зарядка, підтримання особистої гігієни та багато інших. Всі діти були дуже активними та задавали безліч додаткових запитань, за що отримали солодкі подарунки. Маленьким слухачам були продемонстровані відео- та фотоматеріали впливу шкідливих звичок на людину, а особливо на дітей їх віку, що на нашу думку, є особливо важливим.

Здоров’я – найцінніший скарб

Наприкінці заняття був проведений конкурс «Назвіть найбільшу кількість корисних звичок», після чого кожен учасник мав змогу висловити свою думку з приводу важливості виховувати в собі силу волі та корисні звички.

Здоров’я – найцінніший скарб

Проведення правопросвітницьких занять позитивно впливає як на школярів так і на курсантів, викликає довіру до працівників Національної поліції та налаштовує на співпрацю, і найважливіше, надає позитивні емоції.

Юридична клініка «Захист» ННІ №1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X