Затверджено План заходів з організаційного забезпечення підготовки до відзначення 100–річчя заснування Національної академії внутрішніх справ

20-03-2018 Переглядів: 362

11 червня 2021 року виповнюється 100 років з дня заснування Національної академії внутрішніх справ, яка в своєму становленні та розвитку пройшла шлях від місцевих курсів міліціонерів Харківської губміліції до провідного закладу вищої освіти Міністерства внутрішніх справ України. Найбільш плідного розвитку академія набула за роки незалежності Української держави.

З метою якісної підготовки до ювілею 20 березня п.р. ректором академії затверджено План заходів з організаційного забезпечення підготовки до відзначення 100–річчя заснування Національної академії внутрішніх справ, який включає заходи з основних напрямів її діяльності – організаційні, освітньо-наукові, культурно-масові, спортивно-масові, просвітницькі, логістики та фінансів, презентації закладу вищої освіти.

Про особливості служби у лавах Національної поліції старшокласникам розповіли безпосередньо працівники поліції, які нині є слухачами Житомирського відділення ННІЗДН Національної академії внутрішніх справ.

План заходів з організаційного забезпечення підготовки до відзначення 100–річчя заснування Національної академії внутрішніх справ (доступно в локальній мережі НАВС)

 

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X