Засідання Наглядової ради НАВС

22-12-2017 Переглядів: 782

21 грудня в Національній академії внутрішніх справ відбулося засідання нового складу Наглядової ради вишу.

Засідання Наглядової ради НАВС

Засідання Наглядової ради НАВС

Дорадчий орган Національної академії створений відповідно до статті 37 Закону України «Про вищу освіти» та Статуту НАВС рішенням Вченої ради академії від 26 вересня 2017 року в кількості 15 осіб та (за згодою її членів) затверджено її персональний склад з терміном повноважень – п’ять років. Цим же рішенням Вченої ради затверджено Положення про Наглядову раду Національної академії внутрішніх справ, яке є правовою основою її діяльності.

Засідання Наглядової ради НАВС

Засідання Наглядової ради НАВС

На початку засідання ректор академії Володимир Чернєй подякував всім членам Наглядової ради за те, що вони погодились сприяти поліпшенню діяльності вишу та висловив впевненість про плідну її взаємодію з Вченою радою та ректоратом. «Сподіваюсь, що діяльність Наглядової ради сприятиме подальшому розвитку академії, підвищенню її вітчизняного та міжнародного іміджу в освітньому просторі, наданню консультативної та практичної допомоги й поради», - зазначив Володимир Васильович. По тому для документального закріплення членства в Наглядовій раді були вручені посвідчення та значки.

Засідання Наглядової ради НАВС

У своїй промові голова Наглядової ради Василь Дурдинець запевнив ректорат академії, що нинішній потужний склад дорадчого органу докладе всіх зусиль, щоб провідний заклад системи МВС України й надалі підтверджував свій високий науковий і педагогічний статус. А він разом з командою однодумців активно сприятимуть подальшому примноженню славних здобутків.

Засідання Наглядової ради НАВС

Під час засідання на порядку денному розглядалися такі питання: про стан, перспективні напрями подальшого вдосконалення освітнього процесу в академії та поглиблення практичної спрямованості підготовки фахівців; про план роботи Наглядової ради на 2018 рік.

Засідання Наглядової ради НАВС

Відділення комунікації

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X