Залучення здобувачів до наукової та творчої діяльності

14-09-2018 Переглядів: 324

З метою залучення курсантів 1-х та 2-х курсів до наукової та творчої діяльності 11 вересня працівниками ННІ №1 проведено роз’яснювальну роботу щодо особливостей організації науково-дослідної роботи здобувачів вищої освіти в НАВС та роботи активу курсантського самоврядування.

Залучення здобувачів до наукової та творчої діяльності

Старший науковий співробітник відділу забезпечення навчального процесу Наталія Цюприк ознайомила здобувачів з організацією роботи наукового товариства, наукових гуртків, акцентувала увагу на заходах, які відбуватимуться в академії у поточному навчальному році і закликала співпрацювати та активно брати участь в різних заходах.

Залучення здобувачів до наукової та творчої діяльності

Також працівниками відділу соціально-гуманітарної роботи та головою курсантського самоврядування здійснено роз’яснювальну роботу щодо організації студентського самоврядування, яке забезпечує захист прав та інтересів студентів (курсантів) та їх участь в управлінні вищим навчальним закладом. Майбутніх правоохоронців запросили до участі у творчих та спортивних гуртках інституту.

Залучення здобувачів до наукової та творчої діяльності

Активне життя – запорука успішного майбутнього. Саморозвиток – це життєве кредо здобувача, адже постійно оновлюючи свою базу знань, навики та творчі можливості, обов’язково будеш на вершині успіху.

ННІ №1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X