Захист стажування на Прикарпатті

16-05-2018 Переглядів: 107

15 травня відбувся захист стажування курсантів 4 курсу Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ)., яке тривало з 9 січня по 12 травня 2018 року у підрозділах органів досудового розслідування територіальних органів Національної поліції.

Захист стажування на Прикарпатті

Стажування є завершальним етапом підготовки майбутніх фахівців для здобуття певного ступеня вищої освіти згідно зі спеціалізацією навчання. За цей період майбутні правоохоронці закріплювали теоретичні знання, отримані на попередніх етапах навчання, набували та вдосконалювали професійні навички і вміння.

Захист стажування на Прикарпатті

Оцінювали результати проходження стажування науково-педагогічні працівники кафедри кримінально-правових дисциплін та ОРД. Усі курсанти за результатами захисту отримали позитивні оцінки. Окрім цього, від керівництва Івано-Франківського відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області та Оболонського управління поліції ГУНП у м. Київ надійшов лист-подяка, в якому курсанти Микола Вагилевич, Наталія Медвідь та Максим Юхименко були відмічені як такі, що відмінно засвоїли практичні навички несення служби та сумлінно ставились до виконання функціональних обов’язків.

Захист стажування на Прикарпатті

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X