Захист результатів стажування у вигляді поліцейського квесту

11-05-2019 Переглядів: 447

Упровадження інтерактивних методик, рольових ігор, поліцейських квестів та елементів тренінгових технологій під час захисту результатів стажування сприяє, насамперед, забезпеченню практичної складової навчання курсантів, набуттю навичок адаптування до стандартних і нестандартних завдань, які постають під час розслідування злочинів, розкриттю творчого потенціалу, що є обов’язковими умовами успішної практичної діяльності. Ефективність застосування таких педагогічних технологій ґрунтується на реалізації індивідуального підходу до формування професійних компетентностей майбутнього оперативного працівника Національної поліції України.

Захист результатів стажування  у вигляді поліцейського квесту

Новим форматом захисту стажування в Національній академії внутрішніх справ є проведення практичних занять у формі поліцейського квесту, що має на меті закріплення теоретичних знань і розвиток практичних навичок, необхідних курсантам у подальшій професійній діяльності.

Захист результатів стажування  у вигляді поліцейського квесту

Науково-педагогічні працівники кафедри оперативно-розшукової діяльності та практичні працівники Національної поліції України, які входили до складу комісії, провели захист стажування курсантів 4-го курсу навчально-наукового інституту № 1 із застосуванням змодельованих ситуацій щодо розкриття злочинів у спеціально облаштованих навчальних полігонах «Житлова кімната» та «Банківська установа».

Захист результатів стажування  у вигляді поліцейського квесту

Відповідно до завдань у білетах, здобувачі вищої освіти виконували ролі оперуповноважених кримінальної поліції, визначаючи версії та заходи, необхідні для розкриття злочину та затримання осіб, які його вчинили.

Після закінчення заходу члени комісії, підбиваючи підсумки, окреслили типові помилки й констатували високу ефективність практичної складової під час захисту стажування.

Кафедра оперативно-розшукової діяльності

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X