«Захист прав людини та основоположних свобод у діяльності правоохоронних органів»

07-12-2018 Переглядів: 248

З такою темою 6 грудня 2018 року на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) керівником наукового товариства Ігорем Онищуком спільно з головним спеціалістом Управління забезпечення прав людини Національної поліції України Крістіною Овсепян проведено міждисциплінарний науково-практичний семінар. Крістіна Овсепян висвітлила питання свободи та особистої недоторканості у правоохоронній діяльності. Зазначила, що важливе значення для працівників правоохоронних органів мають також знання вітчизняного законодавства та міжнародно-правових актів про повагу до приватного і сімейного життя, житла і кореспонденції.

 «Захист прав людини та основоположних свобод у діяльності правоохоронних органів»

Під час заходу було обговорено особливості захисту і дотримання прав окремих категорій людей, розглянуто питання рівності, толерантності і недискримінації у правоохоронній діяльності.

Окремо, Крістіна Овсепян зупинилася на особливостях комунікації і поведінки працівників правоохоронних органів в сучасному мультикультуральному суспільстві.

Також здобувачі вищої освіти акцентували увагу на питаннях про недопущення випадків катування в діяльності поліції, а також розв’язували ситуативні завдання з профілактики випадків катування, жорстокого, нелюдського поводження в діяльності поліції.

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X