Захист навчальної практики курсантами ННІ №1 НАВС

14-02-2019 Переглядів: 111

13 лютого 2019 року відбувся захист навчальної практики курсантами третього курсу ННІ №1 з використанням елементів поліцейського квесту «Виявлення та розкриття крадіжок».

Захист навчальної практики курсантами ННІ №1 НАВС

До складу перевірної комісії увійшли представники практичних підрозділів Національної поліції та фахівці викладацького складу кафедри оперативно-розшукової діяльності НАВС.

На спеціально створеному та обладнаному навчально-тренувальному полігоні (навчальне місце №2 «Житлове приміщення Квартира») в умовах, максимально наближених до реальності, курсанти на практиці демонстрували набуті знання щодо одержання, фіксації та використання інформації з метою виявлення та розкриття крадіжок, всебічного та повного оцінювання оперативно-тактичної ситуації.

Захист навчальної практики курсантами ННІ №1 НАВС

Фабульні завдання було побудовано на реальних кримінальних подіях та матеріалах діяльності підрозділів кримінальної поліції. Конкретизація обставин кримінальної події відповідно до отримання додаткових фактичних даних.

На додаток до практичної частини захисту практики члени комісії перевірили знання курсантів щодо визначальних положень КПК України, оперативно-розшукового законодавства, відомчих нормативно-правових актів, а також навички організації проведення оперативних розшукових заходів та негласних слідчих (розшукових) дій та вміння аналізувати й використовувати отриману оперативну інформацію безпосередньо на місці події.

Після завершення заходу було здійснено спільний аналіз типових помилок, підбито підсумки проведеного поліцейського квесту.

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X