Загальні збори ННІ № 2 за участю проректора

22-02-2018 Переглядів: 74

21 лютого в навчально-науковому інституті № 2 відбулись загальні збори інституту за участю проректора Національної академії внутрішніх справ полковника поліції Руслана Сербина.

Під час заходу розглядались питання підведення підсумків проходження практики, дотримання службової і транспортної дисципліни, покращення профорієнтаційної роботи та проведення спортивно-масових заходів.

Руслан Андрійович, підвівши підсумки проходження та захисту практики курсантами 2 та 3 курсів, довів особовому складу інституту основні вимоги МВС України та ректорату академії щодо неухильного дотримання та зміцнення дисципліни і законності, більш детально зупинився на вимогах Службового листа Департаменту персоналу, організації освітньої та наукової діяльності МВС України від 30.01.2018 № 22/2/1-408, а також Доручення НАВС від 09.02.2018 № 11 «Про заходи щодо зміцнення дисципліни та законності серед особового складу академії».

Загальні збори ННІ № 2 за участю проректора

Окремо наголошено на активізації проведення профорієнтаційних заходів з учнями, ліцеїстами загальноосвітніх навчальних закладів. Проректор подякував за проведену роботу, особливо під час канікулярної відпустки, в рамках акції «Відвідай рідну школу». Крім того, звернув увагу на проведенні спортивно-масових заходів в інституті, участі перемінного особового складу в спортивних заходах міста Києва та за межами, а також запросив курсантів, студентів і слухачів до футбольної команди «Динамо-Академія».

Загальні збори ННІ № 2 за участю проректора

Директор інституту підполковник поліції Анрій Саковський звернув увагу на окремі аспекти проходження практики курсантами, додатково поінформував про статистику стягнень і заохочень в інституті, мотивував на подальшу навчальну роботу, наголосивши на необхідності покращення теоретичної та практичної підготовки.

ННІ № 2

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X