З турботою про ветеранів

15-05-2019 Переглядів: 606

Представники ветеранської організації НАВС Юрій Кобринський та Володимир Кухаренко спільно із завідувачем кафедри кримінального права Андрієм Савченком привітали колишнього науково-педагогічного працівника академії, ветерана-фронтовика, кандидата юридичних наук, професора, старшого радника юстиції Миколу Васильовича Володька з Днем пам’яті та примирення і Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Ветерану особисто передали вітальні слова ректора Національної академії внутрішніх справ генерала поліції другого рангу Володимира Чернєя, вручили почесні грамоти й подарунки.

З турботою про ветеранів

У неофіційній бесіді Микола Васильович згадав про найгостріші моменти на фронті, запеклі бої з нацистами, внесок українського народу в перемогу. Говорили й про пам’ятні будні післявоєнного життя, практичну та викладацьку діяльність ветерана, згадували друзів і соратників. Гості підтримали бажання Миколи Володька й заспівали з ним фронтові пісні.

З турботою про ветеранів

Низький уклін нашим ветеранам! Зичимо їм міцного здоров’я, щастя, довголіття, миру і злагоди, сімейного затишку й добробуту.

Кафедра кримінального права,
ветеранська організація НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X