Юридичний ліцей зустрічає гостей

19-03-2018 Переглядів: 80

17 березня юридичний ліцей гостинно відчинив свої двері для гостей – майбутніх ліцеїстів та їх батьків.

З самого ранку в ліцеї панували урочисто-святкова атмосфера та піднесений настрій. Учасників заходу – а це понад 155 відвідувачів з різних областей України – на вході зустрічали ліцеїсти. Завітав до закладу освіти також і представник управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції України в місті Києві Дмитро Берестень.

Актова зала ледве вмістила всіх, хто мав бажання дізнатись наживо про діяльність нашого унікального закладу, аналогів якому нема в Україні. На початку керівники ліцею ознайомили присутніх з правилами прийому, особливостями навчання, проживання, організації вільного часу, зосередили увагу на підготовку документів та терміни їх подання, пояснили порядок проведення вступних випробувань, а також відповіли на актуальні питання організації роботи закладу.

Юридичний ліцей зустрічає гостей

А потім серця наших гостей зачарували юність, талант, енергія, творчість. Майже 40 ліцеїстів презентували мистецьку програму «Ліцей – наш дім», до якої увійшли і розповідь про історію створення ліцею, і цікаві факти біографії його засновника Ярослава Кондратьєва, і захопливі та чуттєві музично-хореографічні композиції.

Юридичний ліцей зустрічає гостей

Юридичний ліцей зустрічає гостей

Бурхливими оплесками глядачі зустріли виступ клубу бойових мистецтв «ОСА», тепло вітали його учасницю – багаторазову чемпіонку України, призера чемпіонатів Європи з карате Діану Кухар.

Далі гостей запросили на екскурсію навчальним корпусом, під час якої кожен викладач-предметник зміг презентувати квінтесенцію своїх професійних досягнень. У спортивній залі тренувалися члени збірної команди ліцею з міні-футболу, відпрацьовували точність і силу ударів боксери і каратисти, серед яких майстер спорту з тхеквондо Олександр Ткаченко та кандидат у майстри спорту з боксу Микола Романишин.

Не була порожньою і тренажерна зала, яка за сприяння керівництва Національної академії внутрішніх справ нещодавно оновлена, а набір тренажерів поповнила нова бігова доріжка.

Гості також ознайомились з їдальнею ліцею, бібліотекою, медичною частиною, житловими та побутовими кімнатами гуртожитку. Майбутні вступники та їх батьки переконалися, що в ліцеї створені всі належні умови для здобуття якісної освіти, фізичного та естетично-художнього розвитку.

Юридичний ліцей зустрічає гостей

Сподіваємось, що всі, хто цього дня завітав до юридичного ліцею, успішно складуть вступні іспити та вже 1 вересня святкуватимуть День знань ліцеїстами.

Юридичний ліцей

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X