Взаємодія патрульної поліції та слідчо-оперативної групи на місці події

26-09-2018 Переглядів: 297

24 вересня, з метою поглибленого вивчення навчальної дисципліни «Організація роботи слідчо-оперативної групи», доцент кафедри досудового розслідування ННІ № 1 Ганна Степанова за участю слідчого СВ Подільського УП ГУ НП в м. Києві Едуарда Макарчука та інспектора батальйону управління патрульної поліції Чернігівської області Віктора Удовенчика провели тренінг «Огляд місця події» для курсантів 4-го курсу інституту.

Взаємодія патрульної поліції та слідчо-оперативної групи на місці події

Під час заходу було приділено увагу питанням щодо алгоритму дій на місці події працівниками патрульної поліції до приїзду слідчо-оперативної групи, їх взаємодії між собою під час огляду місця події.

В процесі спілкування Віктор Удовенчик наголосив, що основним призначенням поліції є захист життя, здоров’я, прав і свобод громадян, а одним з основних напрямів її діяльності виступає попередження і припинення кримінальних та адміністративних правопорушень.

Едуард Макарчук зазначив, що якість розслідування будь-якого кримінального правопорушення залежить від своєчасного виїзду СОГ на місце події та якості його проведення. Особливу увагу було приділено тактиці та процесуальному порядку проведення огляду місця події, вмінню в стислий час приймати, аналізувати та оцінювати вхідну інформацію про злочин, визначати межі місця події та вживати заходи з охорони даної території.

Проведення таких заходів є запорукою надійного закріплення курсантами теоретичного матеріалу та використання набутих знань та умінь під час проведення огляду місця події.

Кафедра досудового розслідування ННІ №1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X