Взаємодія між підрозділами поліції – запорука успіху у боротьбі зі злочинністю

23-02-2018 Переглядів: 94

22 лютого науково-педагогічні працівники кафедри кримінально-правових дисциплін та оперативно-розшукової діяльності Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) спільно зі старшим оперуповноваженим відділу карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області майором поліції Миколою Малисником та старшим оперуповноваженим відділу карного розшуку Косівського відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області майором поліції Миколою Близнюком провели для курсантів третього курсу бінарну лекцію на тему: «Особливості взаємодії оперативних працівників із підрозділами слідства на стадії досудового розслідування».

Взаємодія між підрозділами поліції – запорука успіху у боротьбі зі злочинністю

Практичні працівники розповіли здобувачам вищої освіти, про вплив належно організованої діяльності різних підрозділів на розкриття та розслідування кримінальних правопорушень. Застосовуючи приклади різних за змістом та суттю доручень слідчих, показали проведену роботу працівників оперативних підрозділів, наголошуючи на повному та детальному викладенні завдань.

Микола Близнюк акцентував увагу здобувачів вищої освіти на основних проблемах, з якими стикаються оперативні працівники на початкових та подальших етапах розслідування кримінальних правопорушень та охарактеризував професійні компетенції, якими повинен володіти «справжній» оперативник.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X