Випуск магістрів

02-03-2018 Переглядів: 544

Сьогодні, 2 березня, в Національній академії внутрішніх справ відбувся урочистий випуск здобувачів ступеня вищої освіти магістра денної форми навчання. До багатотисячної когорти висококваліфікованих фахівців юристів та психологів долучилися ще 106 випускників. За цим – напружена і творча праця науково-педагогічного колективу, всіх співробітників навчального закладу і, звичайно ж, самих магістрів.

Випуск магістрів

Відкрив урочистості з нагоди вручення дипломів перший проректор Станіслав Гусарєв. Звертаючись до молоді, він підкреслив: «Я впевнений, що ця подія у вашому житті надасть вам поштовху для досягнення найзаповітніших мрій як у кар'єрному зростанні, так і в особистому житті. Ми, ваші наставники, всі викладачі та співробітники, пишаємося вами - новим поколінням висококваліфікованих юристів та психологів».

Випуск магістрів

Привітав випускників від імені науково-педагогічного складу професор кафедри кримінального процесу Юрій Азаров. Звертаючись до присутніх, він щиро подякував за сумлінне ставлення до навчання, небайдужість до життєдіяльності вишу, активну громадську позицію й побажав, щоб ці чудові якості назавжди стали супутниками у житті та роботі, а також поздоровив із завершенням навчання і здобуттям фахової освіти. Нарешті відбулося вручення омріяних дипломів.

Випуск магістрів

Випуск магістрів

Випуск магістрів

Тож, дорогі випускники, ніколи не забувайте свою альма-матер. Бажаємо всім вам упевненості у власних силах, витримки й наполегливості в досягненні поставленої мети в ім'я процвітання України. Хай щедрою на добро та радість буде ваша доля!

Випуск магістрів

Випуск магістрів

Людмила Зеленко

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X