У добру путь, дорогі випускники!

11-08-2017 Переглядів: 234

У Національній академії внутрішніх справ відбувся черговий випуск слухачів первинної професійної підготовки поліцейських. На урочистості завітали перший проректор академії, полковник поліції Станіслав Гусарєв та заступник командира полку поліції особливого призначення ГУНП у Київській області, полковник поліції Роман Дзіворонюк.

У добру путь, дорогі випускники! фото 1

Традиційно заходи розпочалися з Державного гімну України та вшанування хвилиною мовчання пам'яті героїв, полеглих у боротьбі за нашу Україну.

Наказ про успішне завершення навчання оголосив начальник відділу координації роботи центрів первинної професійної підготовки «Академія поліції», майор поліції Олександр Хуторянський.

У добру путь, дорогі випускники! фото 2

Віднині до правоохоронців Головних управлінь Київської, Миколаївської, Полтавської, Хмельницької та Чернігівської областей долучаться 79 фахівців, які розпочнуть власне становлення. До речі, до полку поліції особливого призначення ГУНП у Київській області направляються 42 особи.

У добру путь, дорогі випускники! фото 3

З привітаннями від імені ректора академії до учасників зібрання звернувся перший проректор Станіслав Гусарєв: «На вас чекають непрості випробування, адже саме вам необхідно довести, що ви гідні, зможете виправдати довіру населення. На вас лежить велика відповідальність, тому не підведіть. Бажаю не зупинятися на досягнутому, поглиблювати знання. А Національна академія завжди буде рада бачити вас серед бакалаврів, магістрів та аспірантів».

У добру путь, дорогі випускники! фото 4

У добру путь Вам, дорогі випускники! Хай щедрою на добро та радість буде ваша доля!

У добру путь, дорогі випускники! фото 5

Людмила Зеленко

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X