Вшанування захисників України

13-10-2017 Переглядів: 168

12 жовтня у навчально-науковому інституті № 3 відбулися урочисті збори з нагоди Дня захисника України.

Вшанування захисників України

Вітаючи особовий склад з наступаючим святом, директор інституту Дмитро Андреєв зазначив, що 14 жовтня Україна відзначатиме непростий для нашої історії день – день пам’яті за тими, хто не повернувся із антитерористичної операції, хто ціною свого життя відстоював територіальну цілісність нашої незалежної держави, проявляючи зразок самовідданості та патріотизму. Він нагадав про патріотичну виставку «Блокпост Пам’яті» присвячену Героям АТО, яка нещодавно проходила в інституті. На ній були представлені матеріали про українських військових та добровольців, які загинули в АТО , у тому числі випускників інституту.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих героїв – захисників України.

Зупинився Дмитро Володимирович на історичних витоках свята, адже 14 жовтня відзначають Покрову Пресвятої Богородиці та День українського козацтва. Вони нерозривно пов’язані між собою, символізують єдність поколінь у боротьбі за свободу, а тому особливо шануються українцями. Закликав молоде покоління не забувати історію свого народу, наполегливо оволодівати знаннями, загартовуватись фізично, щоб у майбутньому могли захистити інтереси нашої держави.

Вшанування захисників України

Цього дня на урочисті заходи до навчального підрозділу завітав почесний гість, речник Адміністрації Президента України з питань антитерористичної операції, полковник Андрій Лисенко.

Андрій Миколайович поділився з присутніми інформацією щодо сьогоднішнього формату проведення антитерористичної операції на Донбасі, статистичними даними, зупинився на програмі підготовки особового складу підрозділів особливого реагування, технічному оснащені української армії та взаємодії із західними партнерами. Він щиро побажав всім міцного здоров'я, мирного неба та життєвих гараздів. Окремо звернувся до курсантів, побажавши їм стати професіоналами, гідно нести звання офіцера, бути справжніми патріотами своєї країни.

 

Вшанування захисників України

Продовженням урочистих зборів стала концертна програма за участю курсантів та студентів інституту: Каріни Косенко, Владислава Самойленка, Тетяни Дем’янчук, Каріни Гребенюк, Ольги Байдюк, Олесі Чурсіної.

Вшанування захисників України

Вшанування захисників України

Вшанування захисників України

Вшанування захисників України

Вшанування захисників України

ВСГР ННІ № 3

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X