Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

21-02-2018 Переглядів: 144

20 лютого Україна відзначила День Героїв Небесної Сотні. Щоб віддати належну шану мужнім учасникам Революції гідності, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії та європейського майбутнього нашої держави у відділі спеціальної та фізичної підготовки НАВС проведені тематичні заходи виховного характеру.

Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

У загальній бібліотеці відділу курсанти відвідали тематичну виставку-експозицію «Герої не вмирають!», де ознайомились з фотоматеріалами та публікаціями періодичних видань.

Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

Організовано перегляд відеофільму про Героїв та подвиги Небесної Сотні. Перегляд відеофільму «Зима, що нас змінила» – було розпочато з виконання Державного Гімну України та хвилини мовчання. Наприкинці курсант Тетяна Кирейчук виступила в віршем «Хвилина мовчання».

Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

Того ж дня курсанти відвідали Національний музей Тараса Шевченка, де відкрилась виставка робіт відомого фотохудожника Ігоря Гайдая "Майдан. Обличчя свободи". Першокурсники мали можливість побачити в експозиції понад 30 авторських робіт з великого циклу. Роботи вже неодноразово експонувалися за кордоном – у Лондоні, Нью-Йорку, частину знімків долучили до постійної експозиції музею Берлінської стіни.

Слава героям України!

Відділ спеціальної та фізичної підготовки

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X