Всесвітній день науки на Прикарпатському факультеті

14-11-2017 Переглядів: 58

Щорічно 10 листопада в усьому світі відзначають Всесвітній день науки в ім'я миру та розвитку (World Science Day for Peace and Development).  Така подія є чудовою нагодою для вшанування наукових традицій, популяризації досягнень вчених та залучення молоді до світу науки.

Тож 13 листопада консультанти юридичної клініки Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) «Феміда» приєдналися до цієї акції і провели правову вікторину «У світі юриспруденції». Підтримати її учасників прийшли викладачі, курсанти та студенти факультету.

Всесвітній день науки на Прикарпатському факультеті

Всесвітній день науки на Прикарпатському факультеті

Гра складалася з чотирьох конкурсів, де, команди відповідали на питання з теорії держави і права, цивільного, адміністративного та кримінального права, розгадували ребуси. Додаткові бали для своїх команд здобували і капітани. Особливий інтерес та інтригу у присутніх викликав конкурс «чорний ящик», суть якого зводилася до визначення предмета, який був прихований від гравців.

За підсумками результатів усіх конкурсів був визначений переможець – ним стала команда «Юні правознавці», яка набрала найбільше балів  та отримала від вболівальників шквал схвальних овацій.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X