Виїзні заняття з кримінальними аналітиками Управління стратегічних розслідувань у місті Києві

24-01-2022 Переглядів: 423

Одним із пріоритетних завдань НАВС у сфері освітньої та наукової діяльності є надання допомоги практичним підрозділам Національної поліції та інших правоохоронних органів щодо впровадження в практичну діяльність відповідних методик і програмних засобів, що розроблені науковцями академії для попередження та розкриття кримінальних правопорушень.

У межах цієї діяльності протягом минулого тижня працівники кафедри інформаційних технологій та кібербезпеки ННІ № 1 провели виїзні заняття для кримінальних аналітиків підрозділу інформаційно-аналітичного забезпечення Управління стратегічних розслідувань (УСР) у місті Києві Департаменту стратегічних розслідувань НПУ.

Заняття проводили завідувач кафедри професор Олександр Корнейко та старший викладач кафедри старший лейтенант поліції Владислав Школьніков.

Виїзні заняття з кримінальними аналітиками  Управління стратегічних розслідувань у місті Києві

На заняттях кримінальним аналітикам УСР у місті Києві було роз’яснено особливості підготовки в академії фахівців у сфері кримінального аналізу й інформаційно-аналітичної роботи, а також презентовано науково-практичні посібники та програмні продукти, розроблені викладачами кафедри та науковцями Центру кримінальної аналітики НАВС.

Виїзні заняття з кримінальними аналітиками  Управління стратегічних розслідувань у місті Києві

Для вдосконалення практичних навичок кримінальні аналітики виконували комплекс практичних квестових завдань щодо: обробки й аналізу відповідної інформації про перетини особами державного кордону; виявлення фактів розтрати, привласнення чи заволодіння коштами державного бюджету під час купівлі-продажу об’єктів нерухомого майна; аналізу біткоїн-гаманця підозрюваного, який здійснював протиправні транзакції цією криптовалютою.

Виїзні заняття з кримінальними аналітиками  Управління стратегічних розслідувань у місті Києві

За результатами проведених занять було окреслено напрями подальшої спільної діяльності науковців академії та практичних працівників УСР у місті Києві стосовно розроблення інновацій у сфері здійснення кримінального аналізу й інформаційно-аналітичної роботи.

Кафедра інформаційних технологій та кібербезпеки ННІ №1,
Центр кримінальної аналітики НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X