Вітаємо переможців Міжнародного студентського саміту!

23-04-2019 Переглядів: 1007

18 квітня студенти-консультанти юридичної клініки «Захист» ННІ № 1 Національної академії внутрішніх справ Анастасія Крупій, Марина Любич та Владислава Устимчук отримали І місце в V Міжнародному студентському саміті «Перспективи збереження і розвитку демократичних тенденцій функціонування держави в умовах загострення глобалізаційних викликів» у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ.

Вітаємо переможців Міжнародного студентського саміту!

У межах саміту відбувся конкурс проектів 18 студентських команд з України, Польщі та Казахстану. Наші консультанти представили проект «SFG_NOW future in Ukraine» (Безпечне, чисте, зелене майбутнє в Україні), підготували презентацію англійською мовою, футболки та наліпки з власним логотипом «SFG_NOW» та представили аналіз статистичних даних опитування третьокурсників НАВС. Процес підготовки до конкурсу тривав понад два місяці, для досягнення перемоги було докладено максимум зусиль.

Вітаємо переможців Міжнародного студентського саміту!

Вітаємо переможців Міжнародного студентського саміту!

Молоді науковці академії вкотре підтвердили високий професійний рівень і потужний науково-педагогічний потенціал Національної академії внутрішніх справ як одного з провідних закладів вищої освіти України!

Юридична клініка «Захист» ННІ №1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X