Вітання з нагоди Дня юридичного ліцею!

14-09-2017 Переглядів: 175

Шановні ліцеїсти!

Від імені ректорату, Вченої ради та всього колективу Національної академії внутрішніх справ прийміть щирі вітання з нагоди Дня юридичного ліцею.

17 років тому ваш навчальний заклад відкрив першу сторінку в літописі своєї історії. З того часу путівку у життя отримали понад тисячу його вихованців, які продовжили подальше навчання і нині працюють на правоохоронній ниві.

Цілком закономірно, що ліцею присвоєно ім’я Ярослава Кондратьєва – колишнього ректора Національної академії та ініціатора його створення. Мені пощастило особисто знати й  пліч-о-пліч працювати з Ярославом Юрієвичем не один рік. Разом з ним та потужною командою колег ми заклали міцний фундамент цього навчального закладу.

Ви вже мали змогу переконатися в тому, що для вас створені всі належні умови не лише для якісного здобуття освіти, проживання, а й для подальшого розвитку вас як особистості.

Ліцей пройшов непростий, але плідний шлях у своєму становленні й удосконаленні й вже став відомий на теренах всієї держави. Його високий авторитет ґрунтується, насамперед, на колективній творчій та ініціативній праці науково-педагогічного складу, всіх співробітників, баченні перспектив розвитку, вмінні поставити завдання та забезпечити їх виконання.

Тож бажаю вам гордо нести звання ліцеїстів, оволодівати новими знаннями та бути гідними своїх батьків, які ціною свого здоров`я, а в деяких випадках і життя,  захищали і захищають нашу країну від протиправних посягань.

Миру вам та божої благодаті!

 

З повагою
ректор
генерал поліції другого рангу                                                            В.В. Чернєй

 

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X