Вітання з 97-ю річницею створення НАВС

11-06-2018 Переглядів: 150
Шановні колеги, дорогі друзі!

Від імені ректорату щиро вітаю Вас з 97-ю річницею від дня створення нашого закладу освіти.

Завдяки повсякденній копіткій та плідній праці, сумлінному ставленню до служби, професіоналізму, наполегливості, самовідданості науково-педагогічного колективу та вихованців, академія по праву посідає почесне місце в системі відомчої освіти МВС України та серед вітчизняних вишів.

За майже вікову історію в нашій альма-матер підготовлено понад 50 тисяч юристів-правоохоронців, які на різних посадах несуть службу в кожному підрозділі МВС України та Національної поліції України, а також працюють в органах прокуратури, юстиції, СБУ, Державної фіскальної служби,  Кримінально-виконавчої служби, судових органах, в юридичній сфері тощо.

Відрадно, що серед наших випускників – відомі політичні та громадські діячі, видатні вчені, керівники правоохоронних структур, навчальних закладів і наукових установ, олімпійські чемпіони, є й Герої України.

У 2017 році заклад в статусі академії здійснив ювілейний, 25-ий, набір на навчання. Тут гартуються справжні професіонали оперативної роботи і слідства, інспектори-криміналісти і практичні психологи. Золотий фонд вишу доповнюють досвідчена професура та ветерани.

Впевнений, що і надалі досягнення нашого потужного колективу відіграватимуть важливу роль у зміцненні інтелектуального та практичного потенціалу держави, а також в утвердженні національної освіти і науки.

Користуючись нагодою, дякую всім, хто наполегливо працює і дбає про збереження звитяжних традицій та подальший розвиток Національної академії, примноження її славетних здобутків.

Бажаю Вам міцного здоров’я, наснаги в нових починаннях, творчих успіхів, миру та добробуту.

Вітання з 97-ю річницею створення НАВС

 

З повагою
ректор
генерал поліції другого рангу                                                             В.В. Чернєй

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X