Вітання із Днем Соборності України!

22-01-2023 Переглядів: 285

Від імені ректорату та Вченої ради щиро вітаю колектив Національної академії внутрішніх справ
із Днем Соборності України!

Цей знаковий для всіх нас день символізує відродження української державності та всенародне єднання. Незламна сила духу, нездоланне прагнення до свободи й суверенітету, що впродовж століть вигартовувалися у вогнищі національно-визвольного руху, як у далекому минулому, так і нині, у героїчному спротиві підступному ворогові, успішно консолідують Україну – від сходу до заходу, від півночі до півдня, у регіонах, де не вщухають бої, і там, де українці – дорослі й діти – пліч-о-пліч щоденно допомагають воїнам, які мужньо захищають Батьківщину на передовій.

З дня урочистого проголошення Акта злуки минуло вже понад століття, і ми глибоко переконані, що соборність України – це не лише про історію, а передусім про сьогодення і майбутнє прийдешніх поколінь патріотів.

Упевнені, що Україна за активної міжнародної підтримки відновить свої кордони, відбудує інфраструктуру, відстоїть незалежність. У годину війни немає неважливих справ, а тому кожен з нас – ліцеїст і курсант, викладач і професор, рядовий та генерал – має зробити свій посильний внесок у наближення нашої Перемоги.

Україна соборна. Разом до Перемоги!

Слава Україні!

З повагою
ректор
генерал поліції першого рангу                                            Володимир ЧЕРНЄЙ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X