Виховні години під час табірного збору

15-08-2018 Переглядів: 356

У відділі спеціальної та фізичної підготовки Національної академії внутрішніх справ продовжується табірний збір курсантів першокурсників навчально-наукового інституту № 2.

Виховні години  під час табірного збору

Другий день зборів ознаменувався загальним зібранням курсантів за участю т.в.о. директора інституту підполковника поліції Євгена Білозьорова.

Евген Вікторович змістовно розповів про особливості організації табірного збору, внутрішньоінститутського життя, вимоги та обов’язки кожного представника навчального закладу.

Виховні години  під час табірного збору

На зборах також виступив представник відділення забезпечення навчального процесу інституту капітан поліції Ігор Єфіменко, який зупинився на діяльності наукових гуртків та юридичної клініки інституту.

Інформативним був виступ завідувача відділення соціально-гуманітарної роботи майора поліції Віталія Редьки, який розповів про організацію спортивно-масової та виховної роботи в інституті, а також надав поради щодо раціонального використання часу і проведення відпочинку з користю для курсантів.

Виховні години  під час табірного збору

У заході взяли участь й заступник директора інституту майор поліції Сергій Марчевський, а також начальник курсу – підполковник поліції Дмитро Трибуха, які допомагають курсантам адаптуватися до кардинальних змін їх способу життя.

Присутні озброїлися необхідними знаннями та налаштувалися на відповідальну працю. Табірний збір триває.

ННІ № 2

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X