Відзначення Дня українського добровольця в ННІ № 2

14-03-2019 Переглядів: 232

14 березня в ННІ № 2 Національної академії внутрішніх справ відбулися загальні збори з нагоди Дня українського добровольця.

Відзначення Дня українського добровольця в ННІ № 2

День українського добровольця – свято на честь українських добровольців, що відзначають в Україні 14 березня. У цей день 2014 року 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону, що на початку квітня 2014 року передислокувався на Дніпропетровщину і отримав назву «Дніпро-2».

Відзначення Дня українського добровольця в ННІ № 2

Зі вступним словом до особового складу звернувся директор інституту підполковник поліції Андрій Саковський: «… хоч це свято і є новим для національного календаря України, проте явище, якому воно присвячено, споконвіку притаманне дружному українському народові. Яскрава національна риса, благословення і традиція українського народу – бути небайдужим до свого сьогодення та майбуття, до долі своїх дітей, честі й пам’яті своїх славних батьків», після чого надав слово працівникам інституту – учасникам АТО: старшому викладачеві кафедри криміналістичного забезпечення та судових експертиз капітану поліції Роману Примаку й фахівцю Андрію Швецю, які звернулися до курсантів і студентів зі щирими й палкими промовами.

Вітаємо з Днем українського добровольця!

ННІ № 2

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X