Відзначення Дня науки

18-05-2018 Переглядів: 383

18 травня в Національній академії внутрішніх справ, з нагоди відзначення Дня науки, пройшла загально-академічна підсумкова науково-теоретична конференція, яка вже стала доброю традицією для нашого закладу освіти.

Відзначення Дня науки

Серед почесних гостей, що прибули до вишу – заступник міністра молоді та спорту Ярослав Войтович, перший заступник голови Союзу юристів України Катерина Коваль, перший омбудсмен України, а нині перший заступник голови Союзу юристів України Ніна Карпачова, голова Громадської ради при МВС України Володимир Мартиненко, заступник начальника Головного слідчого управління Національної поліції України Руслан Дударець. До заходу також долучились науково-педагогічні працівники академії та, звичайно ж, молоді науковці – курсанти й ліцеїсти.

Відзначення Дня науки

Відкриваючи конференцію, головуючий заходу, проректор Сергій Чернявський привітав наукове товариство з таким визначним днем, представив президію та передав слово ректорові Володимиру Чернєю. «Відрадно, що наш заклад цілком закономірно визнано безпосереднім учасником підготовки проектів законів, урядових рішень, державних програм, відомчих актів, а також осередком упровадження новітніх технологій, форм і методів навчання. Провідні науковці академії долучаються до роботи в складі профільних парламентських та урядових комітетів, експертних груп МВС України, Міністерства юстиції України, Державного бюро розслідувань, НАПрН України, а також авторитетних вітчизняних і міжнародних неурядових організацій, серед яких Офіс Ради Європи, Консультативна місія Європейського Союзу, Організація безпеки та співробітництва в Європі, ГС «Центр запобігання та протидії корупції», ГО «Колегія поліграфологів України», - зазначив у своїй промові Володимир Васильович.

Відзначення Дня науки

Відзначення Дня науки

Відзначення Дня науки

Відзначення Дня науки

Потому зі своїми доповідями виступили вітчизняні вчені-науковці та молоді дослідники, які лише здобувають фах, проте вже встигли продемонструвати вагомі здобутки на науковій ниві.

Відзначення Дня науки

Зазначимо, що представники перемінного складу академії є постійними переможцями та дипломантами конкурсів на здобуття премій і стипендій Президента України й Уряду, НАН України, МОН і МВС України, київського міського голови, Союзу юристів України, а також чемпіонатів і турнірів різного рівня. Варто наголосити, що лише цьогоріч наші курсанти, студенти та слухачі стали призерами таких престижних міжнародних заходів, як мовно-літературний конкурс (Бабенко Юлія) і студентський саміт (Перушко Максим, Мурзо Євгенія), низки заходів, що відбулися під егідою НАН України (Буртак Артем, Касяненко Дар’я) та МОН України, зокрема підсумкових турів всеукраїнських конкурсів із правознавства (Поліщук Віталій), кримінального права, кримінології та кримінально-виконавчого права (Кучер Юлія), педагогічної і вікової психології (Чечко Анастасія), філософії (Семижон Алла), а також національних олімпіад із правознавства (Шакотько Катерина, Гвоздюк Віталій, Синоверський Андрій), кримінального права (Бондаренко Оксана), психології (Заблоцький Павло), юридичної клінічної освіти (Запорожець Анастасія, Приймак Катерина) тощо.

Відзначення Дня науки

Наші молоді вчені та їхні наукові керівники повсякчас підтверджують високий науковий і педагогічний потенціал академії, яка на шляху до свого 100-річчя заслужено посідає чільне місце серед провідних вишів нашої держави.

Відзначення Дня науки

Відділення комунікації

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X