Відвідування XV Міжнародної спеціалізованої виставки "Зброя та безпека - 2018"

11-10-2018 Переглядів: 189

10 жовтня особовий склад ННІ № 1 курсанти, науково-педагогічні працівники та адміністративний склад інституту відвідали виставку "Зброя та безпека 2018" в Міжнародному Виставковому Центрі.

Відвідування XV Міжнародної спеціалізованої виставки

Захід проводиться згідно з розпорядженням Кабінету міністрів України від 2007 року «Про підготовку та проведення щорічної Міжнародної спеціалізованої виставки засобів захисту, озброєння, військової та спеціальної техніки, технологій і товарів подвійного використання «Зброя та безпека».

Цього року виставка працює у період з 9 до 12 жовтня на честь відзначення Дня захисника України.

Відвідування XV Міжнародної спеціалізованої виставки

Експозиція презентує зразки сучасного озброєння та військової техніки українських та іноземних виробників, у виставці беруть участь делегації з 16 країн світу.

В павільйонах представлені озброєння і засоби індивідуальної екіпіровки солдата на полі бою, техніка та озброєння сухопутних військ, озброєння і екіпірування правоохоронних органів, засоби забезпечення прикордонного контролю; військова авіація. На відкритих майданчиках Міжнародного виставкового центру продемонстровані зразки великогабаритної військової техніки.

Цивільна частина представлена широким асортиментом мисливської, спортивної, історичної та холодної зброї, товарів тактичного призначення, для полювання і активного відпочинку.

ННІ № 1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X