Велика втрата України

30-09-2022 Переглядів: 273

Пішов із земного життя великий син українського народу ВАСИЛЬ ЯКОВИЧ ТАЦІЙ – видатний вчений світового рівня, Герой України, доктор юридичних наук, професор, академік НАН, почесний президент Національної академії правових наук України, один із фундаторів Конституції України, автор численних законопроєктів незалежної держави, гуманіст і патріот, людина-легенда…

Велика втрата України

Понад тридцять років Василь Якович очолював найпрестижніший у країні та зарубіжжі Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, на зламі епох сприяв становленню вищої освіти в Україні, її інтеграції з наукою та юридичною практикою.

Розробки академіка та його послідовників у галузі правознавства гідно утверджують беззаперечне визнання вітчизняної освіти й науки.

Незабутнім є доброзичливе, сповнене мудрих порад спілкування Василя Яковича безпосередньо з ректором і ректоратом академії, фахова підтримка її наукових шкіл. Його ім’я назавжди вписано в літопис МВС і Національної поліції як зацікавленого партнера в здійсненні реформ сектору безпеки України, ініціатора заснування авторитетної Премії імені Ярослава Мудрого, підготовки та видання першої в Європі унікальної Міжнародної поліцейської енциклопедії.

Ректорат, Вчена рада і весь колектив Національної академії внутрішніх справ висловлюють глибокі співчуття рідним та близьким, колегам і друзям.

Світла пам’ять НАЦІОНАЛЬНОМУ ГЕРОЮ!


Ректор
генерал поліції першого рангу                                    Володимир ЧЕРНЄЙ

              
 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X