Велика гра на Прикарпатському факультеті

20-09-2018 Переглядів: 202

Сьогодні на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) з нагоди святкування Міжнародного дня студентського спорту в Україні відбулися футбольні матчі між збірними командами курсів.

Велика гра на Прикарпатському факультеті

У результаті жеребкування 4 команди були поділені на дві підгрупи: у першому матчі змагалися 1 та 4, а в другому – 2 та 3 курси.

Перший поєдинок був насичений майстерними гольовими передачами, технічними пасами, швидкісними проходами до воріт суперника. Заслужену перемогу виборола команда 4 курсу з рахунком 1:3.

Велика гра на Прикарпатському факультеті

Відбіркова гра між командами другої групи заінтригувала глядачів стабільністю в захисті, чіткими пасами, проходженнями через фланги. Та все ж фінальний свисток арбітра зафіксував нічийний рахунок (3:3) і перевів гру в серію післяматчевих пенальті, під час яких другокурсники реалізували п’ять з п’яти ударів, чим засвідчили свою перемогу над командою 3-го курсу з рахунком 5:3.

Велика гра на Прикарпатському факультеті

У фінальному двобої з мінімальним рахунком 1:0 перемогу здобула збірна команда 4-го курсу. Переможці були нагороджені кубком та грамотами. Дякуємо командам за гарні емоції та якісний футбол і бажаємо наснаги, перемог і високих результатів у наступних матчах і майбутніх турнірах.

Велика гра на Прикарпатському факультеті

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X