Василь Ломаченко. Ще одна перемога!

22-06-2018 Переглядів: 474

Серед випускників Національної академії внутрішніх справ не лише відомі політичні та громадські діячі, Герої України, видатні вчені, керівники правоохоронних структур, навчальних закладів і наукових установ, а й олімпійські чемпіони.

Василь Ломаченко. Ще одна перемога!

Сьогодні до цієї славетної когорти долучився найтитулованіший український професійний боксер – чемпіон світу за версією WBO у напівлегкій вазі (до 57,2 кг) та другій напівлегкій вазі (до 59,0 кг), дворазовий чемпіон Олімпійських ігор (у 2008 та 2012 роках), дворазовий чемпіон світу (2009, 2011), чемпіон Європи (2008), багаторазовий чемпіон України, заслужений майстер спорту України Василь Ломаченко.

Василь Ломаченко. Ще одна перемога!

22 червня, в урочистій обстановці, ректор академії, генерал поліції другого рангу Володимир Чернєй вручив Василю Ломаченку диплом про вищу освіту. Очільник вишу побажав знаному спортсмену вагомих успіхів не лише на ниві спорту, а й для подальшого професійного сходження як дипломованому фахівцю. «Ви завжди будете яскравим прикладом для майбутніх вартових правопорядку, які опановують ази професії. А як ректорові – мені надзвичайно приємно, що підкорюючи все нові і нові вершини, ви не лише прославляєте нашу країну, а й збагачуєте своїми досягненнями та здобутками рідну альма-матер».

Василь Ломаченко. Ще одна перемога!

Відділення комунікації

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X