В ННІ № 2 відкрито виставку навчально-наукової літератури на тему: «Україна – НАТО: партнерство заради миру»

26-09-2018 Переглядів: 48

З метою формування в здобувачів вищої освіти світоглядних поглядів стосовно інтеграційних процесів у сучасному світі щодо сутності та призначення НATO (Організація північноатлантичного договору), а також прагматичних підходів про геополітичні перспективи України, 24 вересня науковим товариством «Cognitio rerum» навчально-наукового інституту № 2 спільно з бібліотекою було організовано та проведено виставку навчально-наукової літератури, присвяченої євроатлантичній інтеграції нашої держави.

В ННІ № 2 відкрито виставку навчально-наукової літератури на тему: «Україна – НАТО: партнерство заради миру»

На книжкових стендах розміщена література, авторами якої висвітлюються особливості процесу інтеграції та методологічні підходи до його визначення.

Окремо звернено увагу на роль та значення NATO в інтеграційних процесах глобалізованого світу щодо збереженості миру та захисту державного суверенітету кожного учасника цього альянсу.

Виставка буде тривати до 28 вересня, отож запрошуємо всіх бажаючих відвідати захід та ознайомитися з сучасною літературою, яка розкриває проблеми та перспективи євроатлантичних процесів в Україні.

ННІ № 2

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X