УВАГА! Стартує Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді» з нагоди відзначення Дня Соборності України

28-10-2022 Переглядів: 1089

Інститут політико-правових та релігійних досліджень за підтримки Міністерства молоді та спорту України й інших партнерів оголошує конкурс творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді» з нагоди відзначення Дня Соборності України.

Метою Конкурсу є підтримка обдарованої молоді, підвищення рівня обізнаності про історію становлення сучасної української культури, створення умов для її творчого зростання.

До участі в Конкурсі запрошуються: учні, члени Малої академії наук України, студенти й аспіранти закладів вищої освіти та наукових установ, інші зацікавлені особи.

Конкурс проходить з 10 жовтня 2022 року до 22 січня 2023 року.

Прийом конкурсних робіт триватиме з 10 жовтня 2022 року до 06 січня 2023 року.

Конкурсні роботи разом із заявкою слід направляти на електронну адресу Інституту політико-правових та релігійних досліджень (e-mail: [email protected]), зазначивши в темі повідомлення «На конкурс».

Координатор проведення Конкурсу в академії – заступник начальника відділу організації наукової діяльності та захисту прав інтелектуальної власності підполковник поліції Олександр Калиновський (моб. тел. 066 077 14 17).

Положення про Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді» з нагоди відзначення Дня Соборності України

Відділ організації наукової діяльності
та захисту прав інтелектуальної власності НАВС

              
 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X