Успішне завершення тренінгу «Слідчий-криміналіст» на Прикарпатті

15-12-2017 Переглядів: 211

Протягом першого семестру поточного навчального року на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) для курсантів третього та четвертого курсів проводився практичний тренінг «Слідчий-криміналіст». Тренерами були винятково практичні працівники Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру в Івано-Франківській області та сектору криміналістичного забезпечення слідчого управління ГУНП в Івано-Франківській області. Учасниками тренінгу стали 42 курсанти, які протягом навчання показали найвищий рівень досягнень під час вивчення кримінально-правових дисциплін.

Успішне завершення тренінгу «Слідчий-криміналіст» на Прикарпатті

Обсяг тренінгового курсу склав 46 годин. Під час занять практичні працівники навчали майбутніх слідчих правильному порядку огляду виявлення та вилучення слідів учинення злочину на місці події, спрямовували їх на чітке призначення відповідних експертиз, збирання доказової бази та використання її в кримінальних провадженнях. Крім того, велику увагу звернено на специфіку вилучення документів, грошових знаків, цінних паперів та основні вимоги щодо правильності упакування і надання на дослідження об’єктів технічної експертизи документів та оформлення постанов про призначення технічної експертизи документів.

Успішне завершення тренінгу «Слідчий-криміналіст» на Прикарпатті

Практичні працівники демонстрували навички якісного виявлення та вилучення слідової інформації трасологічного та балістичного походження, холодної зброї тощо, а також особливості проведення товарознавчої та економічної експертиз, особливості проведення огляду місця події за фактами вибухів та пожеж, заходи безпеки та порядок вилучення, упакування та направлення на дослідження вибухонебезпечних об’єктів.

Успішне завершення тренінгу «Слідчий-криміналіст» на Прикарпатті

По завершенню тренінгу курсанти склали тести, які були узгоджені з практичними працівниками ГУ НП та НДЕКЦ в Івано-Франківській області, та 15 грудня 23 з них отримали сертифікати «Слідчого-криміналіста».

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X