Усі ми є патріотами, хоча не завжди це усвідомлюємо…

13-05-2019 Переглядів: 1022

10 травня 2019 року курсанти 1-го і 2-го курсів ННІ № 3 разом з доцентом кафедри філософії права та юридичної логіки Ганною Петровою мали змогу переглянути кінострічку Ярослава Лодигіна «Дике поле» за романом відомого харківського письменника Сергія Жадана. Фільм оповідає про життя маленького містечка на Сході України 2010 року, утверджуючи думку, що у світі є категорії, значно важливіші за соціальну успішність, бізнес і гроші, – це єдність людей задля збереження та захисту власної домівки. І нехай ці люди не будуть героями в класичному, «високому» значенні цього слова, – вони прості, чесні, небагатослівні, як земля, що їх породила. Попри це ми, такі різні, маємо віднаходити й захищати спільне, а не ділитися на «правильних» і «неправильних», «розумних» і «нерозумних».

Усі ми є патріотами, хоча не завжди це усвідомлюємо…

Висловлюємо вдячність кінотеатру українського кіно «Ліра», що надав можливість безкоштовно переглянути цю стрічку. Завдяки спільній роботі адміністраторів і продюсерів фільму курсанти долучилися до акції підтримки українських моряків, які перебувають у полоні, – придбали листівки із зображенням захоплених суден.

Усі ми є патріотами, хоча не завжди це усвідомлюємо…

Перегляд фільму й акція на підтримку військовополонених є заходом співпричетності до викликів сьогодення. Курсанти поглибили усвідомлення складності обраного шляху, яким вони рухаються, здобуваючи професійні знання в аудиторіях.

Усі ми є патріотами, хоча не завжди це усвідомлюємо…

Кафедра філософії права та юридичної логіки

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X