Урок безпеки дорожнього руху для юних пішоходів

31-10-2016 Переглядів: 378

26 жовтня до учнів перших та других класів школи № 309 Дарницького району м. Києва знов завітали представники навчально-наукового інституту № 3 НАВС (майор поліції Федоровська Н.В., старший лейтенант поліції М’яскалюк Є.М., лейтенанти поліції Головко Р.Г., Ласовецький М.В., Онішко О.С.).

Напередодні осінніх канікул школярі мали можливість закріпити знання з основ безпечної поведінки на дорогах, в автомобілі та міському транспорті.

Урок безпеки дорожнього руху для юних пішоходів

Особливу увагу фахівці звернули на необхідність дотримання правил переходу вулиць і доріг та обов’язковості використання одягу зі світловідбиваючими елементами. При спілкуванні працівники поліції розповіли про особливості руху пішоходів у темну пору доби, під час дощів та туманів.

Урок безпеки дорожнього руху для юних пішоходів

Поліцейські подарували кожному учню наклейку-флікер для його безпеки в темряві.

Урок пройшов весело й цікаво. Упродовж всього заняття ведучі не давали школярам нудьгувати: грали з ними в різноманітні ігри, проводили вікторину для закріплення знань правил безпечного поводження на вулиці. Діти активно відповідали на запитання гостей щодо дотримання вимог Правил дорожнього руху.

На згадку про зустріч представники НАВС подарували школярам цікаву тематичну книгу «1000 та 1 поворот» автором якої є Ольга Дробишева – координатор Національної програми з попередження дорожньо-транспортного травматизму дітей та молоді «Traffic Challenge», а також наклейку на автомобіль «Дитина в авто».

Урок безпеки дорожнього руху для юних пішоходів

Уважні очі дітей та гарний настрій яскраво свідчили про те, що урок вдався. Такі заходи відіграють велику роль у вихованні законослухняних громадян, бо дають змогу сформувати у школярів ще змалечку навички безпечної поведінки на дорозі.

Урок безпеки дорожнього руху для юних пішоходів

Наталія Федоровська

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X